Villanófényes szőrtelenítés

A SZŐR ELLENSÉGE!

Az az orvosprofesszor aki feltalálta a villanófénykezelést a szőrök eltávolítására, ahhoz az angol géphez adta a nevét, melyet én is alkalmazok: IPULSE.
Ez a gép forradalmasította a szőrök elleni harcot. Amióta dolgozom ezzel a technológiával, úgy gondolom, tényleg lejárt a fájdalmas gyantázások ideje. Havonta megkapja a szőrszálat termelő matrix sejt a fényadagját, és hónapról-hónapra gyengülnek ezek a szőrszálak.

Már van olyan vendégem, aki túl van a sikeres kezeléssorozaton, és nagyon boldog. Átlagosan 6-8 kezelés szükséges, de kiszámíthatatlan, mivel a szőrnövekedésünknek három fázisa van. Szinte kockázatmentes a kezelés, a legtöbb embernél alkalmazható, ezért igen közkedvelt ez a fájdalommentes kezelés. 

Az iPulse technológia a villanófényes technológia legforradalmibb fejlesztése, számos jelentős előnnyel rendelkezik a konvencionális (hagyományos) IPL gépekkel szemben. Az iPulse különleges "négyszög impulzusának" köszönhetően a kezelések során egy állandó spektrumú fény jön létre, amit a többi gép csak fényszűrőkkel képes előállítani,melyek jelentősen csökkentik a kezelések hatékonyságát. Az iPulse technológia előnye elsősorban a kezelések hatásosságának drámai növekedésében jelentkezik.