Szempilla hosszabbítás

Érzéki és szexi tekintet tartós szempilla-hosszabbítással

Ez egy forradalmian új rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít, amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. Használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

A siker titka, a legújabb technikában, a 6D-ben rejlik!

Jelentős előnyökkel rendelkezik az eddig elterjedt tincses szempillákkal szemben. Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyoztat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. Illesztése láthatatlan, akár férfiak is hordhatják. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. Ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.

Szempilla-hosszabbítás technikája

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart. Körülbelül 30-30 szál kerül felhelyezésre szemenként. 
 

Kinek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.
  • Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.
  • Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.
  • Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez.
  • Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni.
  • Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

Mennyire tartós?

Akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel fokozatosan távoznak a felragasztott  szálak. A természetes szempilla kicserélődése körülbelül 100 nap alatt történik meg.

Termékek

Különböző hosszúságban és vastagságban kaphatóak, az egészen rövid 8 mm hossztól a 17 mm extra hosszú szempilláig. Kizárólag természetes hatású, 0.03 és 0.05 mm vastagságú szálakkal dolgozom, melyek a feketén kívül további hat színben választhatóak. A hossz és a vastagság kiválasztását a vendég eredeti szempillái és a kívánt hatás együttesen határozza meg. Minden vendéghez legalább 3 különböző hosszúságú szempillát használunk fel, mellyel követhető a természetes szempillakoszorú íve, és hatás ezáltal még természetesebb.

Volume up! - A szempillaépítés magasiskolája

A Volume up, vagyis az extrém szempilladúsítás a legújabb divat. 6D műszempillának, 6D szempillahosszabbításnak is nevezik, ahol a D-k számát a felragasztott pillák száma adja - ugyanis egy szál saját szempillára itt már 3-6 szálat is felhelyezünk. Ez összesen akár több mint ezer szempillát jelent, és persze csábító, emlékezetes tekintetet. Ezek a szálak annyiara könnyűek, hogy egyáltalán nem nehezítik el a szempillát.

Itt az új 6D szempillahosszabbítás!