Bemutatkozás

Löki Györgyi kozmetikus vagyok.
Már több mint 30 éve kozmetikusként dolgozom a hölgyek fiatalságának megőrzéséért. Édesanyámtól tanultam ezt a csodálatos szakmát.... ő jelenleg is dolgozik nyugdíjasként. Tehát a szakma szeretete és alázata már magzati korban belém ívodott.
Tanuló éveimtől fogva igen kíváncsi és nyitott vagyok az újdonságokra. Rengeteg tanfolyamot és anyagot kipróbáltam... mindig kerestem a legjobbat.
4 éve kizárólag a Spalazzomed Kft. anyagaival dolgozom. Az egyik termékük a THALGO, mely egy francia 100% natúr termékcsalád, mely kiválló arcfiatalító és hidratáló kezeléseket tesz lehetővé. A másik termékük a TEGODER, mely a Tegod spanyol gyógyszergyártó cég analitikus tisztaságú hatóanyagainak segitségével professzionális high-tech börápolást nyújtó kezeléseket tudok nyújtani vendégeim részére.

Az innovatív kozmetikai termékek, az analitikus tusztasagú hatóanyagok és a legújabb peptidek teszik lehetővé, hogy minden bőrproblémát latványosan és gyorsan kezeljünk.

Fő jelszavaim:

  • Tartós bőrszerkezet javulás pár kezeléstől,
  • valamint 1 kezeléstől akár 10-15 évet is fiatalodhat a bőre.

15 évig tanulók oktatasával foglalkoztam. Napjainkban a kozmetikusok átképzésében számomra a legfontosabb szempont, hogy kiválló szaktudással és a minőségi anyagokkal sikeresen vegezzék a kezeléseket a vendegek megelegedésére. Az ő sikerük az enyém is. 

Kedvelt szolgáltatasom a kollagén -indukciós mezoterápias kezelés, mely igen nepszerű. A 90-120 perces kezelésben helyet kap a mikrodermabráziós arscsiszolás, a 3F gyógynövenyes mélyhamlasztás, a dermapenes mezoterápia, valamint egy 20 perces szeretet masszazs is. A kezelés alatt igyekszem szeretettel figyelni a vendégem lelki rezgését, és ha ellazult, akkor gyógyító masszírozó fogasokkal igyekszem a sztresszt es fáradsagot a nyak és váll területről kimasszírozni.... eközben halk relax zenével is símogatom a lelkét. Hat a testre és a lelekre. Holisztikus hatását külömböző illatokkal és ásvány kristály kövekkel is fokozom.

Kívánom, hogy próbalja ki Ön is.

Sok szerettetel várom kedves vendégeimet a Divinus Hotelben megtalálható Freja Kozmetikámban.